Циклене на паркет | Дениел Паркет

Обадете ни се

0878 96 80 80

Пишете ни на

ЗА НАС

Кои сме ние...

Фирма Дениел Паркет е доказан изпълнител на пазара от 14 години. Специализирани сме в извършването на професионални паркетни услуги - изцяло безпрахово циклене, редене, лакиране и фугиране на паркет. Успяваме да се справим еднакво добре както с реставрирането на стар паркет и дюшеме, така и с нови подови настилки. Предлагаме висококачествени услуги, достъпни цени и изключителни и дълготрайни резултати. Научете повече за услугите, които предлагаме.


Технологично оборудване

Работим с безпрахови професионални немски машини на LÄGLER , световноизвестна компания, чиито продукти гарантират неповторими резултати. Това ни позволява да достигнем високо качество и прецизност в услугите, които предлагаме, както и ефикасно да предпазим помещенията Ви от разпространението на прахови частици. Всички наши клиенти са най-добрата реклама за блестящите резултати от нашата дейност.

Изберете качество, което не всеки майстор може да постигне на напълно конкурентни и реални цени.

Дениел Паркет - Lagler Trio

LÄGLER TRIO

TRIO® на LÄGLER® е универсална и мощна машина за шлифоване на пода в довършителните работи. От цялостна обработка на подови настилки чрез ремонтни работи на предварително готови паркети до перфектно фино и междинно шлифоване, тридисковите шлифовъчни машини на LÄGLER® покриват широк спектър.

Мощният мотор е оптимално проектиран както за тежките, така и за чувствителните изисквания на тези области на приложение. Интегрираната, контролирана от сензор прахосмукачка е с филтрираща система гарантират почти безпрахова работа. Изхвърлянето на торбичката за прах също е без прах.

Отличен за подови довършителни работи и шлайфане на масивна дървесина, корк и оцветени подове. За почистване и полиране, както и за суха обработка на замазка и под. Подходящ само за суха обработка.
Дениел Паркет - Lagler Trio

LÄGLER HUMMEL

Легендарна технология Шлифовъчната машина HUMMEL® на LÄGLER® е най-известната подова шлифовъчна машина в света. Подходяща за работа едновременно както за малки така и за големи площи. Идеални резултати дори и при изключително проблемни повърхности. Дълготрайна технология за перфектно качество на шлифоването и огромната мощност на машината са я превърнали в безспорна система номер едно за довършителни работи на паркет от десетилетия.

Комбинацията от агресивен шлифовъчен барабан, тристепенно регулиране на налягането в барабана и устройство за опъване на лентата с интегрирано автоматично регулиране на лентата, гарантира бърза работа и оптимално качество на шлифоване.

Перфектно и икономично шлифоване както на малки, така и на големи площи - дори в критични области като мозаечни инкрустации с мека дървесина.
Дениел Паркет - Lagler Trio

LÄGLER FLIP

FLIP® означава максимална ефективност за перфектно, удобно шлифоване на ръбове и ъгли без рамена.

Сърцето на FLIP® е мощният мотор със своята огромна смукателна мощност. Предназначена за перфектно циклене на труднодостъпни ъгли и стълби с три различни приставка по избор. Неочаквано удобното тегло на FLIP® се дължи на устойчива на износване пластмаса, подсилена със стъклени влакна, използвана в корпуса, ръкохватката и закрепването на двигателя.

Както всички машини на LÄGLER®, FLIP® е проектиран до последния детайл с ергономичност, лесно управление и поддръжка.

FLIP® има маркировката за качество „тест на дървесен прах“, което го прави единствената машина за ръчно и ъглово шлифоване в света, която работи почти без прах.

Предвиден за перфектно и удобно шлифоване - без рамена - на трудни ръбове и ъгли.Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Циклене

Използването на професионална тридискова машина Трио позволява постигане на идеално гладка и много фино полирана повърхност на положения паркет, напълно безпрахово.

Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Подреждане

Извършва се с цел събиране на фугите, премахване скърцането на паркета. За постигане оптимални резултати се препоръчва при пренареждане паркетът да се лепи за подовата замазка.

Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Фугиране

Фугирането е процес, при който се запълват фугите между паркетините със специална смола, примесена с трици. Фугирането се извършва след циклене и преди финото шлайфане.

Дениел Паркет - монтаж, циклене, лакиране на паркет

Продажби

Ние предлагаме богато разнообразие от подови настилки на изключително изгодни цени, като работим директно с производители и вносители, без надценка.